Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Verkstadtjenester

Me vil alltid gjere vårt ytterste for at du skal bli fornøgd. Gang etter gang. For å få til dette har me, i tillegg til dyktige mekanikarar med lang erfaring innan fagfeltet, også lærlingar som bidreg med å halde oss oppdaterte på det nyaste av det nye. Dette gjer oss til ein bilverkstad med lang erfaring og ny oppdatert kunnskap; det beste for din bil.  

Godkjent bilverkstad

Hermansverk Servicesenter AS er ein godkjent bilverkstad av Statens Vegvesen, som utfører service og reparasjon på alle merker. Me tilbyr eit breidt spekter av tjenester som eksempevis PKK (EU-kontroll), hjulstilling, air condition service, motor diagnose, dekkhotell, felg etc..

Våre tjenester kan du lese meir om her.

EU-kontroll

Me foretek EU-kontroll på alle bilmerker. Er du usikker på når bilen din skal inn, eller vil vite meir om kva som faktisk blir gjort på ein slik kontroll, kan du sjekke her: 

Kontrollfrist

Les meir om EU-kontroll her.

 

BilXtra verkstadkjede

Vårt verkstad er ein del av den landsomfattande verkstadkjeden BilXtra. 

BilXtra er også Noregs ledande distributør mot rekvisita-og verkstadmarkedet. 

Vår tilknyttning til kjeden gjer at du kan føle deg ekstra trygg på at me er ein verkstad som vil levere etter god bransjestandard. 

Les meir om BilXtra verkstad HER.

Avhenting til kl 22.00

Rekk du ikkje hente den ferdig reparerte bilen din innan verkstaden stenger kl. 16.00? 

Slapp av! Hjå oss kan du hente bilen innan butikkens åpningstider. Det vil sei heilt fram til klokka 22.00. 

 

Personvernerklæring

Logg inn